Jak se zbavit stříbřité barvy? Chci blond

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Jak se zbavit stříbřité barvy? Chci blond

Ahoj, prosííím poraďte mi... Celý život jsem byla blondýnka. Jednoho dne mě chytla touha po tmavší barvě vlasů a tak jsem šla do toho. Začala jsem s oříškem a pak jsem dala čokoládu (obě byly jen přelivy) jenže mě se ta čokoláda zalíbila, tak jsem si dala barvu. A to byla chyba, protože se toho nemůžu zbavit. už jsem se 2x odbarvovala a 2x barvila světlou barvou. Je to už celkem světlé, ale hlavně nahoře. Dole to je ještě trošku tmavší, ale to by tak nevadilo. jen se mi nelíbí odstín. Je to takové stříbřité. Tak jsem zkoušela několik druhů přelivů a barev (vždy jen na jednom pramínku) ale vůbec to nechytá. Nevíte někdo co s tím? S kadeřnicí nechci nic společného, protože ty rady byly k ničemu. Díky moc

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NO to je zapeklitá otázka.pokud už jsi celou hlavu odbar. a barvila jeste na světlou.tka už to musis mít lehce zničené ne?!
Barva tmava jde těžko odbarv.to je smla.protoje dobré si fakt dobře promyslet jakou barvu chceš a zůstat u ní.ale profíci to uměj..tak abys byla BLOND.
MAš už hodně vrstev barev na vlasu ,který už ten pigment obalil..a že ti to chytlo do stříbřita to je záhadné.
jedině zkoušet..jiny odstin blond,třeba tmavší.jinak opravdu ti asi MOC neporadim.NEvim zašla bych ke kadeřnici DOBRéé!!!

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Sama budeš neustále zkoušet ale ať si ty vlasy nezničíš. Nejzkoušej jednu kadeřnici a poptej se u více. Znám kočku si si nechala ze zničených vlasů stahovat černou barvu a podařilo se ji to i když platila 2OOO,-Kč. :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

No to jo..ale černou stahovat bychsi radši asi neriskla..

je to běh na dlouhou trat! s tou černou :( ale vlasy si myslim vždy budou poničené.