CLIP IN nebo KERATIN?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Nelicka
Offline
Na fóru od: 19.06.2009
CLIP IN nebo KERATIN?

Zdravím:) Už hrozně dlouho přemýšlím nad prodloužením vlásků kolem 50-60 cm:) Nejdřív jsem byla rozhodnuta pro syntetické, ale prý je nemůžete fénovat ani kulmovat,což mě odradilo. Tak jsem si na netu našla vlasy REMY,nemáte s nimi zkušenosti? Jsou prý pravé a fénování či kulmování není problém. Jsou docela dost levné, tak se bojím kvality. Taky nevím jestli použít keratin nebo clip-in :( Neporadily by jste mi?

Anonym

mám syntetické a vůbec bych se toho nebála.kdybys chtěla doporučim ti salon kam chodim já.vlasy vyžehliš a natočiš horkou vodou,kulmu nepotřebuješ...mám je a super...jestli je chceš nosit každý den,tak keratin3

lišák
Offline
Na fóru od: 01.06.2009

tak to já bych si zas keratin už v životě nikdy nedala.Je to děs běs alespon pro mě.
pro každodení nošení bychteda zvolila další možnost mikro enbo jak se to jmenuje no a to jsou v tech pramenech takový očka to se přikleští k hlavě a za 3 měsíce se zas zajde přikleštit to blíž.takhle si to asi nechám udělat já až si zase dám prodloužené vlasy.

Luc!nka
Offline
Na fóru od: 20.12.2008

Ahoj, 100% clip in..nemám sice zkušenost s keratinem ale mluvila jsem se spoustou holek co keratin zkusily a prý jim zničil vlasy..a co se týká kvality..ja mám vlásky které jsou z e-shopu a jsou 100% lidské remy..tudíž je lze tepelně i chemicky upravovat a kvalita je velmi dobrá..tuto metodu doporučuji..:)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, s clip in kvality remy zkušenost mám a mohu je jenom doporučit, vypadají krásně přirozeně a můžeš je kulmovat i žehlit, koupila jsem je zde: www.lovelyhair.cz

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

CLIP IN se mi také líbí víc. každé prodloužení má nějaké mínus. CLIP in je varibilnější

ajaksas
Offline
Na fóru od: 13.10.2015

Ahoj, jde o dvě naprosto rozdílné metody. Já bych šla spíš do toho keratinu, ale možná bych přemýšlela i nad jinou metodou. Třeba minidot. A hlavně bych dala pozor na kvalitu vlasů.