By the Way Ostrava - Martinov

2 příspěvky / 0 new
Poslední
radulik
Offline
Na fóru od: 12.11.2010
By the Way Ostrava - Martinov

Ahoj, pokud mohu za sebe, rozhodně doporučuji kadeřnictví V Ostravě - Martinově By the Way, je to bývalé Image centrum hned u cesty, u bývalé, teď zavřené Billy. Patří to Františku Letalovi, po dlouhých letech jsem našla někoho, s jehož prací jsem maximálně spokojena. Jsou tam kadeřníci samí mladí kluci, velice příjemná atmosféra, mohu jen a jen doporučit ;)

Anonym

Tam pravidelně chodím, František je opravdu odborník, podle mne, nejlepší široko daleko. Posledně u něj seděla Věra Špinarová, prý ji stříhá už několik let. Slyšela jsem, že mezi zákazníky patří také Monika Žídková a Petr Bende ;)

Anonym

Tento salon mohu jen doporučit,také jsem neodolala a nechala se zkrášlit kadeřníkem Peťou. Atmosféra skvělá,konečná práce na 1*,byla jsem moc spokojená. Jsem neustále v kontaktu s jinými zákazníky a vím,že se nabídka služeb neustále rozšiřuje. Takže neváhejte a vyzkoušejte,nebudete litovat :)

Anonym

tak já jsem zkusila tak vychvalovaného pana Letala 2x a už k němu nepůjdu. Chápu, že se něco jednou nepovede, ale když se to nepovede ani napodruhé, je něco špatně. Chtěla jsem úplně jinou barvu než mi dal, střihově taky nic extra, ovšem cena vysoce nadstandard. Vrátím se ke své kadeřnici, která aspoň chápe jak vypadá blond.

Anonym

By the Way Ostrava: nechala jsem se zlákat a navštívila jsem toto kadeřnictví a dnes toho hořce lituji. Byla jsem u Martina a jeho pokus o mikádo dopadl hrozně. Když jsem odcházela, tak to vypadalo dobře, ovšem druhý den ráno se ukázalo, že mám jednu stranu výrazně delší a vlasy jsou oškubané a s mikádem neměl střih rázem nic společného. Když jsem požadovala opravu, tak jsem musela čekat na termín, kdy se mu to hodí a když jsem se chtěla přeobjednat, tak se zapřel a už se mi neozval. Takže tady opravdu naposledy a Martin se se mnou ještě bude muset setkat .

 

Anonym

Ahoj vsem, je jasné, že se nedá zavděčit každému, kazdopádně, za mě, jsou v Martinově jedničky :) koukli jste na www.btwostrava.cz

Anonym

A jak to tam vychází cenově? Pro středně dlouhé vlasy...

Anonym

Zdravím všechny dámy, které chtějí vyzkoušet "profesionální kadeřnictví".Již řadu let jsem pravidelná zákaznice vlasového designera Petra Bačíka.S jeho rychlostí a profesionalitou, kvalitou, cenou jsem byla vždy spokojená.Milý a usměvavý chlapec.Měla jsem tu možnost vyzkoušet i pána Kubise (spící princ), se kterým mi spadla čelist a peňeženka schudla.Tak k tomuto pánovi, se už neobjednám.Důvod, proč tady něco píšu je jiný.Častokrát jsem se pokoušela telefonicky dovolat do kadeřnictví a objednat se, ale nikdo mi nebyl z chlapců ochoten zvednout telefon.Paní recepční už pánové propustili a na stálé, platící zákazníky už hází bobek.Kdo nevěří, ať tam běží.

 

 

Anonym

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se to tam cenově pohybuje. Vlasy dlouhé na lopatky... nějaký strih a barva. Kolik cca bych zaplatila?:)

 

Díky :)